En introduktion til TRX

Mange atleter på tværs af en bred vifte af sportsgrene er begyndt at indarbejde mere kropsvægtstræning i deres styrke og konditioneringsprogrammer. Måden hvorpå, de opnår dette er med TRX Suspension Trainer.

Hvad er TRX

TRX-udstyret blev udviklet af  en Navy Seal, så han og hans holdkammerater kunne træne, uanset hvor de befandt sig: på et skib, på et hotel, i hjemmet, hvor som helst. Sættet af remme kan være fastgjort til ethvert højdepunkt og anvendes til en lang række kropsvægt øvelser. De fleste (hvis ikke alle) af de øvelser, der kan udføres med TRX vil udfordre atletens kerne styrke, balance, hjerte-kar-konditionering, og fleksibilitet.

TRX

Med redskabet TRX får du alt hvad du skal bruge i kampen om at opnå dine ønskede resultater. TRX henvender sig til alle der ønsker at træne på egen hånd, og alle steder. Med dette smarte redskab kan du i princippet træne hvor som helst, specielt på grund af det er nemt at transportere. Der vil følge opsætningsinstruktioner med, så du kan begynde at bruge det med det samme. Det er endvidere meget let at træne hjemme når du bruger dørankeret sammen med dit TRX udstyr, og selvfølgelig en holdbar og solid dør. Nogle gange kan pladsen være et problem. Endvidere passer det perfekt i en sportstaske, hvilket betyder man kan tage det med overalt. Dette gør det muligt for folk at træne om de så er i en gymnastiksal, på arbejdet, i skoven eller på ferie.

Mange anvendelsesmuligheder

Der er bogstavelig talt hundredvis af funktionelle øvelser, der kan udføres på TRX. Når det grundlæggende koncept er forstået og brugeren har mestret de enklere bevægelser, kan øvelser kombineres for at skabe unikke og udfordrende træningsprogrammer, der kan hjælpe med at øge effektiviteten af ens træning.

Passer til ethvert niveau af fitness

TRX kan tilpasses til ethvert niveau af fitness. Dette redskab giver folk muligheden for, at opnå en række særdeles vigtige ting i deres træning. TRX hjælper med at opbygge styrke, stabilitet, balance og fleksibilitet. Afhængigt af atleten eller træningsprogrammet bør der inkluderes forskellige øvelser med TRX. Det har været et særdeles nyttigt redskab i udviklingen af atleter til at blive stærkere og mere stabile individer.

TRX for alle

Afslutningsvis kan vi så sige, at hvis du ikke har muligheden for at tage ned i fitnesscenteret hver dag, på grund af for eksempel travlhed og stres, så burde du anskaffe dig TRX! Dette udstyr har nærmest ingen begrænsninger og vil gøre dig i stand til at træne nærmest overalt, hvilket uden tvivl er en rigtig stor fordel og burde kunne komme mange mennesker til gode!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *