Fordele ved at benytte en romaskine i din træning

De fleste som træner i fitnesscentre har sikkert prøvet at anvende romaskinerne før, men hvor god er sådan en maskine egentlig og hvilke fordele har sådan en maskine? Er du endnu ikke bekendt med en romaskine, så smut forbi AbilicaOnline og stift bekendskab med disse.

Off-season roere er ikke de eneste, som romaskiner kan gavne. Faktisk kan en romaskine hjælpe dig med din over-all fitness. Ro bevægelsen involverer flere store muskelgrupper og vil hjælpe dig med at udvikle både den øverste og nederste del af kroppen. En romaskine får dit hjerte til at pumpe og lunger til at arbejde, hvilket giver en rigtig god træning. Nedenfor vil vi belyse hvorfor du netop skal anvende en romaskine i din træning.

  • En romaskine er en effektiv måde at hæve din puls og øge din iltoptagelse på. Det kræver brug af så mange store muskelgrupper, at det vil gavne din træning markant.
  • Ved en normal træning med romaskine forbrænder man i gennemsnit 600 kalorier i timen. Det er mere effektivt end mange andre maskiner på markedet. På en stationærcykel ville du være nødt til at cykle omkring en time og 18 minutter, imod en times træning på en romaskine.
  • Romaskiner giver en god træning af det øverste del af kroppen. Dette indebærer skulderen, trapezius i den øvre ryg og lats i lænden. Dine biceps og abs bliver også trænet, dog i mindre omfang end de førnævnte. Fordi du har brug for at opretholde et stærkt greb, vil du også udvikle stærkere hænder og håndled, som er en fordel i mange sportsgrene.
  • Det er måske overraskende, at en af de største fordele ved romaskiner er, den træning det giver den nederste del af kroppen. De vigtigste benmuskler involverer det forreste af lårene, men læg og baller er også involveret. For at opnå den bedste træning på en romaskine, skal du vælge en maskine med et glidende sæde.
  • Bevægelsen ved roning er naturlig og sætter minimal stress på leddene. Fordi du sidder lavt, er der endnu mindre risiko for at falde end med en stationærcykel. Du kan minimere risikoen for belastningen af ryggen ved at have den korrekte holdning i ryggen. Den helt korrekte ro-kropsholdning lader dine ben gøre arbejdet, og fjerner presset fra din ryg.

Vi håber i kunne bruge vores råd! Hvis i anvender en romaskine i jeres træning vil det i hvertfald give jer en masse gode fordele!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *