Om konceptet

Elsker du at træne? Har du en træningsmakker som ikke altid kan følge trop? Vi har nu fundet løsningen på dette – vi har lavet hjemmesiden skaldutræneidag.dk, som besvare dette simple spørgsmål – nemlig om du skal træne i dag.

Konceptet er simpelt, måske en smule ubrugeligt, men voldsomt sjovt – del hjemmesiden med dine venner, og find ud af, om de også skal træne i dag! Hjemmesiden vil selvfølgelig altid svare på spørgsmålet, men med hjælp fra en masse mennesker, har vi fundet en masse sjover måder at gøre dette på. Det vil sige at hjemmesiden ikke blot siger ja, men gør dette på en sjov måde samtidig – motivation behøver ikke være billeder af mennesker der har en flot krop – det kan simpelthen også bare være en kæk lille kommentar fra hjemmesiden skaldutræneidag.dk.

Del Skaldutræneidag.dk med dine venner allerede i dag!

Konkurrencerne

Igennem hjemmesiden vil vi løbende afholde konkurrencer, hvor folk på Instagram under hashtagget #skaldutræneidag kan deltage med deres træningsbilleder. Herudover vil disse automatisk blive fremvist på forsiden af Skaldutræneidag.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *